Ugrás a tartalomra
Menu

Projektvezetési tanúsítvány PRINCE2® Practitioner tanfolyama

Projektvezetési PRINCE2 6th Edition Practitioner tanfolyam

a fejlettebb szintű projekt menedzsmentj tanfolyam PRINCE2 módszer szerint. PRINCE2 Practitioner kurzus elvégzése előtt szükséges elsajátitani a PRINCE2 metodikát a PRINCE2 Foundationnak megfelelő szintjén. A PRINCE2 Practitioner certifikációhoz szükséges feltétele az előzo PRINCE2 Foundation vizsga letétele, vagy érvényes PMI PMP, PMI CAPM certifikáció, vagy IPMA bármilyen szintjének bizonyitvány felmutatása.

 

PRINCE2 Practitioner tanfolyam célja

A tanfolyam célja, hogy:

 • a résztvevők mélyebben megértsék a PRINCE2 projektvezetési módszertan filozófiáját
 • a résztvevők megtanulják alkalmazni a PRINCE2-t projektvezetésre olyan környezetben, mely támogatja ezt a módszertant
 • a résztvevők felkészüljenek a nemzetközi PRINCE2 Practitioner vizsgára és a tanfolyam végén ezt sikeresen meg is szerezzék.

 

Résztvevők és előnyök

Ez a tanfolyam projektvezetők, csoportvezetők, koordinátorok, elemzők, minőségbiztosítási szakértők számára alkalmas és mindazoknak, akik:

 • részt vesznek a projektvezetésben
 • szeretnék megismerni a PRINCE2 projektvezetési módszertant
 • szeretnék megszerezni a független, világszerte elismert tanúsítványt, mely igazolja a projektvezetési képességeiket
 • szeretnék képességeiket fejleszteni a PRINCE2 módszertan gyakorlati alkalmazása által
 • szeretnék megszerezni a független, világszerte elismert PRINCE2 Practitioner tanúsítványt, mely igazolja a projektvezetési képességeiket.

 

A tanfolyam leírása

A PRINCE2 Practitioner kétnapos tanfolyam, mely végén a résztvevők nemzetközi tanúsító szervezet PRINCE2 Practitioner vizsgán vesznek részt. A résztvevőktől elvárandó, hogy a képzés előtt kb. 10 órát önálló felkészülésre szenteljenek az oktató utasításai alapján. Ezt a felkészülést érdemes minimálisan 1 hétre felbontani a tanfolyam kezdete előtt.

POTIFOB: a PRINCE2® akkreditált képzési szervezete.

A tanfolyam elvégezhető angol és német nyelven. Az oktatási anyagok elérhetőek angol és németh nyelven.  Az akkreditált PRINCE2 2009 Practitioner vizsga a résztvevők választása alapján összeállított angol, német, szlovák, cseh, francia vagy spanyol nyelven. Az akkreditált PRINCE2 6th Edition Practitioner vizsga a résztvevők választása alapján összeállított angol nyelven. 

A tanfolyamot az akkreditált PRINCE2 trénerünk vezeti.

 

A PRINCE2 Practitioner tanfolyam valamennyi résztvevője megkapja:

 • hivatalos AXELOS "Managing Successful Projects with PRINCE2: 6th Edition" (PRINCE2: 6th Edition Kézikönyv) kiadványt
 • színes résztvevői kézikönyvet gyakorlatokkal, tesztekkel és prezentációkkal
 • hozzáférést biztosít az interaktív e-learning környezet legalább egy évig
 • 26 PRINCE2 sablonok
 • e-mailes szakmai támogatást a tanfolyam megrendelésétől kezdve a befejezésétől számított 3 hónapig

    

A PRINCE2 Practitioner tanfolyam elvégzésének előfeltétele a PRINCE2 Foundation tanfolyam elvégzése a mi vállalatunknál vagy más akkreditált szolgáltatónál, valamint a leírni PRINCE2 Foundation vizsga.

A PRINCE2 Practitioner tanfolyam előkészít a nemzetközi vizsgára, melyet a résztvevők a 2. nap végén vesznek részt. A résztvevők több száz gyakorló kérdésre válaszolnak a PRINCE2 területéről és két gyakorló tesztet kapnak kiértékeléssel és a válaszok indoklásával együtt. A résztvevőktől elvárandó, hogy a képzés előtt is időt szenteljenek önálló tanulásra az oktató utasításai alapján.

A PRINCE2 Practitioner vizsga értékeli, hogy a jelölt képes -e alkalmazni a PRINCE2-t egy egyszerűbb projekt irányításához olyan környezetben, mely támogatja a PRINCE2 módszertant. A jelöltnek bizonyítania kell a PRINCE2 Foundation szinthez szükséges képességeit, valamint azt, hogy a PRINCE2 módszertant úgy alkalmazza, hogy segítségével feladatokat old meg a projektvezetés területén. Konkrétabb követelmények:

A PRINCE2 Practitioner vizsga értékeli, hogy a jelölt képes -e alkalmazni a PRINCE2-t egy egyszerűbb projekt irányításához olyan környezetben, mely támogatja a PRINCE2 módszertant. A jelöltnek bizonyítania kell a PRINCE2 Foundation szinthez szükséges képességeit, valamint azt, hogy a PRINCE2 módszertant úgy alkalmazza, hogy segítségével feladatokat old meg a projektvezetés területén. Konkrétabb követelmények:

 • valamennyi folyamat, téma és technika, valamint irányítási termék (management products) alkalmazásának elsajátítása
 • a folyamatok, témák, technikák és irányítási termékek közötti kapcsolatok megértése és a szerzett tudás alkalmazásának elsajátítása
 • a PRINCE2 módszertani folyamatok, témák és technikák céljának megértése
 • a PRINCE2 módszertan testre szabásának képessége különböző projektkörnyezet esetén..

 

Helyszín

Budapest

A nyílt tanfolyamokat Budapesten bevált tantermeinkben valósítjuk meg. A félig nyílt és vállalati képzéseinket az ügyfél székhelyén illetve megegyezés esetén más helyszínen valósítjuk meg.

Pozsonyi

A Pozsonyi nyilvános tanfolyamokat tarcsuk a saját helyiségeiben - Malinovo, mindössze 7 km-re Pozsonytol, könnyen elérhető Pozsonybú és autópályarú D1-es.

Training venue in Malinovo      

Prága

Prágai nyitott képzéseink a Prága 4 oktató központban kerülnek megtartásra.

 

Nyílt, félig nyílt és vállalati képzések

Képzéseinket nyílt, félig nyílt és vállalati tanfolyamokként valósítjuk meg. Amennyiben testre szabott vállalati tanfolyamaink iránt érdeklődik, kérem írjon nekünk.

 

Ár

A kétnapos PRINCE2 Practitioner tanfolyam ára 360 EUR-tól/ fö + 590 EUR vizsga. Az ár magában foglalja az összes szükséges képzési anyag, PRINCE2 Practitioner vizsga, frissítő és ebéd költségeit a tanfolyam idejére.

 

Különleges ajánlat:

amennyiben Ön együtt rendeli meg a PRINCE2 Foundation és Practitioner tanfolyamokat, a képzések teljes ára együtt mindössze 470 EUR-tól/ fö + 1130 EUR vizsgák. Ezt az ajánlatot nem lehet kombinálni más kedvezménnyel. Ajánlatunk megrendelésekor a felkészülésre hivatalos AXELOS publikációt "Managing Successful Projects with PRINCE2 6th Ediiton" (PRINCE2 kézikönyv) kap kézhez.

Amennyiben testre szabott vállalati tanfolyamaink iránt érdeklődik, kérem írjon nekünk.

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az általános üzleti feltételek érvényesek.

 

Minőséggarancia:

amennyiben Ön betartja az oktató utasításait és részt vesz a teljes képzésen, ennek ellenére mégis sikertelen lenne a PRINCE2 Foundation vagy Practitioner vizsgán, még egyszer elvégezheti a tanfolyamot ingyen. Csak a vizsga ismétlésének díját kell kifizetnie. Ezt a lehetőséget a diákok csak ritkán használják ki, mivel a sikerességi arányuk a PRINCE 2 vizsgákon eléri a 90 %-ot.

 

Garancia a legkedvezőbb árra:

Iamennyiben Ön bárhol kedvezőbb árajánlatot kapna akkreditált PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner vagy PRINCE2 Foundation + Practitioner tanfolyamokra Magyarországon, mi felülmúljuk az ajánlatot. Elég a konkurencia ajánlatát felmutatni.

 

Naptár a képzésekről és tanfolyamokról

Időpontokról, nyilvános képzéseink és tanfolyamaink áráról szóló további információkért kattintson a Naptár és tanfolyamok ára menüpontra. Ha nem találja meg az Ön számára megfelelő időpontot, helyet, esetleg érdekelné az intra-képzés, kérjük, bizalommal forduljon hozzánk.

 

Hogyan tudja megrendelni?

Kérem töltse ki megrendelő űrlapunkat vagy lépjen kapcsolatba velünk.