Ugrás a tartalomra
Menu

A cégről

A POTIFOB a projektvezetésre specializálódott képző és tanácsadó vállalkozások nemzetközi csoportja. Tanfolyamokat, iskolázásokat és tanácsadást szolgáltatunk a projektvezetés modern globális módszertanok, standardok, legjobb gyakorlatok felhasználásával, főként:

 • AXELOS® (PRINCE2®, ITIL®) termékek
 • Project Management Institute - PMI® (PMBOK Guide®) standardok
 • Scrum
 • IPMA ICB
 • TOGAF

Mi vagyunk a PRINCE2, az Agile Scrum és az ITIL által tanúsított képzés vezető gyártója. Cégünk a piacvezető képzési és szolgáltató intézmények egyike a PMI szabványok szerinti projekt menedzsment képzés területén.

A tanfolyamok angol, cseh, szlovák és német nyelven indulnak.

Mi működik a minőségirányítási rendszere megfelel a nemzetközi szabvány az ISO 9001.

Értékeink:

 • Szakértelem
 • Rugalmasság
 • Kiváló minőség
 • Beruházások megtérülése
 • Összhang a világ vezető sztenderdjeivel

 

Néhány szám:

 • Projektvezetéssel 1997 óta foglalkozunk és 1999-től oktatjuk
 • A legnagyobb projekt amelyet ezidáig irányítottak több mint 2 millió euró értékkel bírt és majd 2 évig tartott (és igen, sikerrel zárult - a kudarc egyébként is ki volt zárva)
 • Az első tanfolyamunk a PRINCE2 2009-es verziója alapján tartottuk 2009.7.6.-án (mely megegyezik a PRINCE2 akkreditációs és minősítő szerv által meghatározott PRINCE2: 2009 világszintű kiadási dátumával)
 • Azóta több mint 500 PRINCE2 és egyéb projektmenedzsment tanfolyamot, szemináriumot, képzést és workshopot, együttesen több mint 4000 fő számára
 • A részvevők eddigi sikerességi aránya a PRINCE2 vizsgán eléri a 94 %-ot, a PRINCE2 Foundation több 98%-ot

 

Menedzsment

Stefan Ondek, PMP

managing partner, fő oktató

Stefan Ondek, Managing Partner and Head Trainer

A PRINCE2 projektvezetési módszertan akkreditált oktatója.

Okleveles senior projektvezető (PMI PMP, PRINCE2, MoP - Management of Portfolios és P3O - Portfolio, Programme & Project Offices  Registered Practitioner, MSP - Managing Successful Programmes Registered Advanced Practitioner, IPMA B,  PRINCE2 Agile, MoV - Management of Value Foundation, Managing Benefits Foundation, Agile Scrum Master&Product Owner, Professional Scrum Master (PSM I), TOCICO Certificate of Achievement), PRINCE2 Approved Trainer.

Tanácsadó a menedzsment tanácsadás, információs, valamint távközlési technológia és bankszektori területen szerzett tapasztalatokkal.

Projektvezetéssel 1997-től foglalkozik és 1999-től oktatja.

Sikeresen irányított több nagyszabású projektet, például a core banki információs rendszer bevezetését vagy az univerzális bank előkészületeinek tervezését az euró, mint nemzetközi pénznem bevezetésével kapcsolatban. Részt vett és részt vesz szervezetek készségeinek és kapacitásának fejlesztésében a projektvezetés területén - módszertanok, projektvezetési irodák létrehozásában, tanácsadásban, projektvezetők és szponzorok képzésében, a projektvezetők független hitelesítésének nemzetközi standard alapján történő biztosításán és a multiprojektekhez szükséges rendszerek előkészítésében. Megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik a Korlátozott elmélet és eszköztára alkalmazása területén - Thinking Process Tools stb. a projekt vezetésére (Kritikus lánc). Rendszeresen előadásokat tart, szakmai rendezvényeken lép fel a projektvezetés területén egyaránt.

Projektvezetési képzéseket vezetett és vezet Szlovákiában, Csehországban, Magyarországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában. Mérnöki tanulmányait a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem Kereskedelmi Szakán végezte el, posztgraduális tanulmányait a svájci Universität St. Gallen végezte el. Több képzésen és tréningen is részt vett a projektvezetés, TOC, a puha készségek (soft skills) és vállalatirányítási gyakorlat témájában. Szlovák anyanyelve mellett, folyékonyan beszél angolul, németül és csehül.

Kiválasztott projektek a múltból:

 • PMI standardokon alapuló projektvezetési rendszer bevezetése a kritikus lánc alapelvi felhasználásával egy nemzetközi IT cég szlovák és cseh fiókjai számára
 • tanácsadás az mBank fiókjának az euró, mint nemzetközi pénznem bevezetésének előkészületeivel kapcsolatban
 • a VÚB bank előkészületeinek projektvezetése az euró mint nemzetközi pénznem bevezetésével kapcsolatban
 • a VÚB bank fő (core) rendszere upgradjének projektvezetése
 • projektvezetés a VÚB bank core rendszerének átalakításával és bővítésével kapcsolatban
 • tanácsadás az eSlovakia program vezetésénél, mely közös kezdeményezése a Szlovák Oktatásügyi Minisztériumnak és a Szlovák Távközlési Vállalatnak (ma Szlovák Telekom - T-Com) a szlovák internethasználat támogatásával kapcsolatban, melynek része volt a Számítógépek iskoláknak projekt is - valamennyi szlovák alapiskola és középiskola felszerelése számítógépes tantermekkel és internettel
 • a Szlovák Távközlési Vállalat (ma Szlovák Telekom - T-Com) projektvezetési irodájának (PMO) kiépítése - a PMI standardokra alapuló projektvezetési módszertan kialakításában való közreműködés, a vállalat stratégiai projektjeinek felügyelete és koordinációja, belső projektvezetési tanácsadás, képzési program realizációja projektvezetésről menedzsereknek és csapataik kulcsszereplőinek.

Elérhetőségek:

e-mail: ondek@potifob.com

www.linkedin.com/in/stefanondek


Monika Ondekova

Partner, Mentor & Coach

Monika Ondeková, Sales & Operations Director

Mérnöki tanulmányait a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalat és Közgazdaságtudományi Karán végezte, majd külföldi tanulmányúton vett részt a Neuchâtel Egyetemen (Svájc). Különböző képzéseket és tréningeket végzett el menedzsment, soft skills, üzletfejlesztés, nyilvánossággal való kapcsolattartás (public relations), webdizajn, SEO, PPC könyvelés és szervezett közigazgatás területén.

PRINCE2 Foundation, MSP Foundation, MoP Foundation, MoV Foundation, Agile Scrum Foundation és P3O Foundation bizonyítvány tulajdonosa és jóváhagyott PRINCE2, ITIL és EXIN® Invigilator (tanúsító vizsga felügyelete). Mielőtt csatlakozott a POTIFOB vállalat vezetőségéhez, több nemzetközi szervezetben dolgozott, ahol sok tapasztalatot szerzett az eladás, mindennapi üzem irányítás, rendezvények, képzések és projektek szervezése területén.

Folyékonyan beszél angolul és csehül, anyanyelve a szlovák.

Elérhetőségek:

e-mail: ondekova@potifob.com

www.linkedin.com/in/monikaondekova